Alla inlägg den 8 februari 2011

Av Tanja T - 8 februari 2011 22:28

 

Mitt hjärta :)

Bloppis-annons
Av Tanja T - 8 februari 2011 01:34

   

Nu ska vi sälja två av våra fyra urgulliga, helt underbara, busiga och nyfikna valpar!     (En  valp kvar som letar efter just sin familj! Kemin måste verkligen stämma...)


Har du famnen full av kärlek, medkänsla, tålamod och ett varaktigt hem där du har tid och lust att engagera dig i en av dessa vidunderliga varelser är du välkommen att berätta lite om dig/er och din vardag och erfarenhet av husdjur. Har du en blogg eller facebook får du gärna skicka info.


Stämmer kemin så kanske du snart har en trofast Mando eller Findus med dig hem som kommer att ge dig massor av glädje lång tid framöver!


Eftersom jag är mån om att valparna får det riktigt bra får du jättegärna fortsätta hålla kontakten för att fråga något eller berätta hur det går.


Valparna som är en blandning av papillon/dvärgpudel/chih-tzu kommer att vara veterinärbesiktade, chipmärkta, vaccinerade och avmaskade i slutet av vecka 7.


Kommer din önskan om en hund från djupet av ditt hjärta och det här känns rätt så hör av dig! Mer bilder finns och jag berättar gärna mer om båda hundarna för de har ju sina personligheter :)


http://cindyandpuppies.bloggplatsen.se

Djur & tillbehör, Säljes - Lomma (Skåne län)
Pris:    6 000:-
 
Ovido - Quiz & Flashcards